نگاهی بر عملکرد فنی کمپکتور قورباغه ای

در
دسته بندی ها: خواندنی ها

تمام ایده طراحی کمپکتور قورباغه ای به حضور سیلندر های فنری متکی است. این سیلندر ها از قسمت بالای صفحه فولادی و تحت تاثیر قدرت موتور بنزینی دستگاه مقدمات عملیات جهش را تدارک می بینند.

ماجرای طراحی کمپکتور قورباغه ای از حضور موتور های قدرتمند بنزینی در بالای دستگاه شروع خواهد شد. این موتور ها را غالباً در نمونه ‌های 2 سیلندر 4 زمانه طراحی می‌ کنند تا بتوان قدرت بالایی را در اختیار گرفت. نیروی حاصل از قدرت گردش موتور در شفت خروجی آن راهی یک بادامک تقریباً بزرگ می ‌شود. این بادامک قرار است تا قدرتی لنگ گونه را از محور گردش موتور حاصل آورد. در واقع آنچه در خروجی بادامک شاهد هستیم، محوری است که دائماً در حال رفت و برگشت می باشد. این محور تحت تاثیر قدرت مستقیم موتور قرار دارد. لذا سرعت بیشتر موتور باعث نوسان سریعتر آن خواهد شد. در ادامه باید به ترتیبی با در اختیار گرفتن این قدرت نوسانی، عملیات جهش گونه کمپکتور کانگورویی را طراحی کنیم. برای این منظور از سیلندر های فنری استفاده شده است.

حرکت رفت و برگشتی تولید شده، شفت متحرک پیستون در سیلندر های فنری را تحت تاثیر داشته، باعث جابجایی آنها خواهد شد. در این سیلندر های فنری در اثر جابجایی پیستون، قدرتی بالا ذخیره خواهد شد که در صورت آزاد شدن حرکت پیستون، حالتی جهش گونه تولید خواهد کرد. قدرت این جهش تا آنجا است که می‌ تواند کلیت دستگاه کمپکتور قورباغه ای را بلند نماید. به این ترتیب در مسیر فعالیت موتور بنزینی و تبدیل آن از طریق یک بادامک، حرکت رفت و برگشتی حاصل شده است که سیلندری فنردار را تحت تاثیر گذاشته و باعث خلق قدرتی است که در نهایت کل دستگاه را به هوا پرتاب می کند.

هر چه سرعت موتور را افزایش دهیم، لاجرم ضریب توالی جابجایی پیستون در سیلندر را جابجا کرده ایم. به این ترتیب سرعت کوبش را افزایش خواهیم داد. افزایش سرعت الزاماً باعث افزایش قدرت در کوبش خاک توسط کمپکتور قورباغه ای نخواهد شد. چرا که این ماشین با وزن خود است که قدرت کوبش را حاصل کرده است. در نتیجه تا زمانی که وزن در عدد ثابتی قرار دارد، افزایش سرعت عملکرد دستگاه تنها باعث افزایش تعداد ضربات است؛ در نتیجه قدرت در هر ضربه مقدار ثابتی دارد.

شکیبا موتور آریانا با فروش انواع کمپکتورهای روز دنیا در خدمت شما عزیزان میباشد